Dareuda

Dareuda… Pileuleuyan pileuleuyan Ti ayeuna urang téh bakal paanggang Anggang sotéh ukur dina titinggalan Teubih sotéh mung dina rérétan Dina manah urang tetep sasarengan Dina kalbu teu paanggang Na émutan urang tetep sasarengan Pileuleuyan pileuleuyan Duh akhir paanggang Ci soca… Tandana manjang kahéman Dareuda mah mung sora katresna… * * * Mekarwangi, 21 April 2013…

Rate this: