Kanggo: Wa Kuwu Yoyo

Assalaam… Hapunten sateuacan na, Abdi teu nepangan atanapi ngiring hadir kana pangulem kempelan di Desa ba’da engké Tarawéh kalayan langsung cumarios, tapi melalui ieu seratan. Tadi siang, aya Wa Atik nepangan. Nyarioskeun sajumlah hal-amanat ti Wa Kuwu, anu berhubungan + Program Anggaran Dana Desa (ADD) 2015. Inti tina cariosan anjeun na, nyuhunkeun kasediaan Abdi kanggo…

Rate this: