Wilujeng Boboran Syiam! Neda Hapunten sareng Halal bil Halalna…

Assalaamu’alaikum…

Bilih aya tutur saur nu teu kaukur,
réka basa nu pasalia,
laku lampah nu teu merenah,
janji pasini nu teu ngabukti.
Ogé dina tuangeun sareng leueuteun.
Mipit teu amit,
ngala tanpa ménta.
Neda hapunten saréng halal bil halalna ti wargi sadaya.

Wilujeng Boboran Syiam!
Taqobbalallohu minna, shiaamana wa qiyaamana.
Aamiin YRA…

Advertisements